Make Flash Slideshow by VisualSlideshow.com v1.5

Cafe Prassen

 

Vuonna 2014 Prassen konditorian unelma toteutui ja saimme ensimmäistä kertaa tuotteemme esille omaan kahvilaamme Rauman keskustaan.

Prassen konditoria perustettiin vuonna 2005 josta alkaen tuotteitamme on löytynyt Rauman lisäksi Turun ja  Porin alueen kahviloista.

Cafe Prassen löysi paikkansa aivan vanhanrauman kupeesta vanhasta Kiwelän talosta joka on aiemmin toiminut esim. elokuvateatterina. Paikka antoi juuri oikeanlaiset puitteet sille jolta halusimme cafe Prassenin näyttävän, tuntuvan ja maistuvan.

Kahvilamme tarjoaa vastapaahdettua huippulaatuista kahvia jonka jauhamme jokaiseen kannulliseen tai kupilliseen erikseen. Tee on taivaallisen hyvää ja kaakaota saa aidoista suklaista. Artesaanijäätelömme ovat kotimaisia ja tietenkin tarjolla on Prassen konditorian makeita ja suolaisia herkkuja.

Kahvila toimii myös myymälänä joten kahvileivät ja kakut voi noutaa myös kotiin vietäväksi. Tarjolla myös pientä kivaa tuliaisiksi kotiin tai ystävälle.

On ollut ihanaa huomata miten monet asiakkaat ovat jo pienen viihtyisän kahvilamme löytäneet.

Tervetuloa nauttimaan elämästä, herkuista ja mainiosta kahvista!

 

Aukioloajat:

 
Posellinkatu 6 (käynti pääovesta), 26100 RAUMA, puh. 044 7800 125  
ma-pe klo klo 8.30-18.00    
la klo 9.00-17.00    
su klo 10.00-16.00    

Kesä on ohi ja myös kakkubuffettimme on palannut kesälomalta.

Kakkubuffet on tarjolla aina sunnuntaisin kahvilan aukioloaikoina eli kello 10:00 - 16:00 (jollei toisin ole ilmoitettu).
Tervetuloa tutustumaan tarjontaan, yksin tai vaikka porukassa!