Bambikakku 25hlö
Etusivu > Kastejuhlat / nimiäiset
bambikakun täytteeksi voi valita mangomoussen tai vadelmamoussen. kakun koristeena on kukkia sekä valkosuklaa koristeita. Nimilappu sisältyy hintaan.
Kakku on laktoositon.
Saatavana myös gluteenittomana ja munattomana
Kakku voidaan itsessään valmistaa myös maidottomana ja vegaanina. Huom!!! Koristeet sisältävät kuitenkin valkosuklaata.
Munatonta tai vegaania vaihtoehtoa ei voi yhdistää samaan kakkuun gluteenittoman kanssa
Leipomossa käsitellään vehnää, kananmunaa, maitotuotteita ja pähkinää.
Valmistusaineet:
kakkupohja (kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe), kerma, kasvirasva (vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (28%) (rasvat (palmuydin), öljyt (soijapapu, rapsi, auringonkukka, maissivaihtelevissa suhteissa)) sokeri, stabilointiaineet (E420ii, E464, E340ii, E412), emulgointiaineet (E481, E471, E475), suola, aromit), vadelmapyre tai mangopyre, hyydykejauhe (glukoosi, sokeri, liivate, suola, luontainen vanilja-aromi, luontaiset aromit )
Lisäksi vaihtelevia kukka- ja helmikoristeita huomioon ottaen mahdolliset allergeenit.
Gluteeniton kakkupohja:
(kananmuna, sokeri, riisijauho, perunajauho, tapiokatärkkelys, leivinjauhe)
Maidoton kasvirasvavaahto (kerman korvike)
vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (28%) (rasvat (palmuydin), öljyt (soijapapu, rapsi, auringonkukka, maissivaihtelevissa suhteissa)) sokeri, stabilointiaineet (E420ii, E464, E340ii, E412), emulgointiaineet (E481, E471, E475), suola, aromit
munaton/vegaani kakkupohja:
vesi, rypsiöljy, sokeri, vehnäjauho, tapiokatärkkelys, vehnägluteeni, dekstroosi, rapsiöljy, suola ,nostatusaine E450, emulgointiaine (kasvirasva) E471, nostatusaine E500, stabilointiaine E404 luontainen aromi, stabilointiaine E450, E339 Väriaine (karoteeni) E160,a jauhonparanne E300