Nallet kakku 20 hlö
Etusivu > Kastejuhlat / nimiäiset
Nallet kakun täytteenä on vadelmamoussea tai mangomoussea. Kakku on kuorrutettu marsipaanilla. kakkua kiertävät pienet nallekoristeet ja kakun päällä on sokerimassa nalle (ei syötävä). kakku on vähälaktoosinen.
Kakku on vähälaktoosinen.
Saatavana myös gluteenittomana tai munattomana.
Munatonta ominaisuutta ei voi valita samaan kakkuun gluteenittoman vaihtoehdon kanssa.
Leipomossa käsitellään vehnäjauhoja, kananmunaa, maitotuotteita ja pähkinää.
Valmistusaineet:
kakkupohja (kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe), kerma, vadelmapyre tai mangopyre, hyydykejauhe (glukoosi, sokeri, liivate, suola, luontainen vanilja-aromi, luontaiset aromit ), voikreemi (voi, sokeri, palmurasva, rapsiöljy, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine E322 (auringonkukkalesitiini), suola, aromi, värit E132, E133)
marsipaanit:
(sokeri, manteli (23%), glukoosi-siirappi, sorbitoli, vesi, siirappi, stabilointiaineet (E418, E1103), säilöntäaine E202, aromi)
vaaleanpunainen värit (E171, E120),valeansininen värit (E171, E132)
Gluteeniton kakkupohja:
(kananmuna, sokeri, riisijauho, perunajauho, tapiokatärkkelys, leivinjauhe)
Munaton kakkupohja:
vesi, rypsiöljy, sokeri, vehnäjauho, tapiokatärkkelys, vehnägluteeni, dekstroosi, rapsiöljy, suola ,nostatusaine E450, emulgointiaine (kasvirasva) E471, nostatusaine E500, stabilointiaine E404 luontainen aromi, stabilointiaine E450, E339 Väriaine (karoteeni) E160,a jauhonparanne E300