Belgian suklaakakku, 6 hlö
Etusivu > Täytekakut > Suklaakakut
kakussa on suklaapohja jonka päällä tryffelimäinen suklaatäyte. Suklaatryffeli on valmistettu aidosta Belgiansuklaasta, voista ja kermasta.
Kakku on liivatteeton ja laktoositon.
Kakku on valmistettu gluteenittomista raaka-aineista.
Leipomossa käsitellään jauhotuotteita, kananmunaa, pähkinöitä, manteleita.Gluteenittomista raaka-aineista valmistetut tuotteet leivomme samoissa tiloissa jauhotuotteiden kanssa
Valmistusaineet:kakkupohja (sokeri, kokomunajauhe, kookosöljy, muunnettu tärkkelys E1422, dinatriumdifosfaatti E450, glukoosisiirappi, natriumvetykarbonaatti E500, suola, munanvalkuaisjauhe, guargum, maitoproteiini), vesi, perunajauho, rypsiöljy, siirappi), kaakaojauhe, kananmuna, tumma belgiansuklaa ( Kaakaomassa, Sokeri, Kaakaovoi, Emulgointiaine E322 (soijalesitiini), Luontainen vanilja-aromi) valkosuklaakoriste (Sokeri, Kasvirasva (palmuydin, palmu, shea), Maitojauhe, Herajauhe (maito), Emulgointiaine E322 (soijalesitiini), Emulgointiaine E322 (Auringonkukkalesitiini), Emulgointiaine E492, Luontainen vanilja-aromi