Prinsessanlinnakakku 12 hlö
Prinsessanlinnakakku on sisältä perinteinen kermakakku. Päällä marsipaani. Koristeet ovat sokeria mutta eivät tarkoitettu syötäviksi. Kermavaahdon seuraksi voi valita mansikka-, vadelma- tai hedelmähillon. Kakku on laktoositon ja liivatteeton.
leipomossa käsitellään jauhotuotteita, kananmunaa, pähkinöitä, manteleita.
vadelmamarmeladi: (Sokeri, vadelma, vesi, glukoosi, muunnettu tärkkelys E1422, hyytelöimisaine E440, happamuudensäätöaineet (E330, E331, E333), säilöntäaine E202)
mansikkatäyte: (sokeri, vesi, mansikka (12,5 %), muunnettu tärkkelys (E1422), hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), aromi, säilöntäaine (E202), värit (E120, E150c),
Hedelmähillo: (Sokeri, vesi, dekstroosi, mango, passionmehu (tiivisteestä), ananasmehu (tiivisteestä), aprikoosi, muunnettu tärkkelys E1442, sakeuttamisaine E440, happamuudensäätöaineet E330, E333 ja E331, säilöntäaine E202)
Gluteeniton kakkupohja:(kananmuna, sokeri, riisijauho, perunajauho, tapiokatärkkelys, leivinjauhe)
Vegaani/munaton kakkupohja:vesi, rypsiöljy, sokeri, vehnäjauho, tapiokatärkkelys, vehnägluteeni, dekstroosi, rapsiöljy, suola ,nostatusaine E450, emulgointiaine (kasvirasva) E471, nostatusaine E500, stabilointiaine E404 luontainen aromi, stabilointiaine E450, E339 Väriaine (karoteeni) E160,a jauhonparanne E300
Maidoton kasvirasvavaahto (kerman korvike)vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja rasvat (28%) (rasvat (palmuydin), öljyt (soijapapu, rapsi, auringonkukka, maissivaihtelevissa suhteissa)) sokeri, stabilointiaineet (E420ii, E464, E340ii, E412), emulgointiaineet (E481, E471, E475), suola, aromit



