Ruusukekakku sininen tai punainen12 hlö
Etusivu > Kastejuhlat / nimiäiset
Kakun täytteenä on mangomousse tai vadelmamousse valinnan mukaan. Värinä roosa tai vaaleansininen. Päällä kreemimassa kuorrutus ja ruusukkeet sekä reuna valutukset. Kyltti ei ole syötävä. kakku on vähälaktoosinen.
Saatavana myös gluteenittomalla tai munattomalla pohjalla.
Kakku on vähälaktoosinen. saatavana myös gluteenittomalla tai munattomalla kakkupohjalla.
Gluteenitonta ja munatonta ominaisuutta ei voi valita samaan kakkuun.
Leipomossa käsitellään vehnäjauhoja, kananmunaa, maitotuotteita ja pähkinää.
Valmistusaineet:
kakkupohja (kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe), kerma, vadelmapyre tai mangopyre, hyydykejauhe (glukoosi, sokeri, liivate, suola, luontainen vanilja-aromi, luontaiset aromit ), voikreemi (voi, sokeri, palmurasva, rapsiöljy, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine E322 (auringonkukkalesitiini), suola, aromi, värit E132, E133), fondantti (sokeri, palmuöljy (SG), vesi, kuivattu glukoosisiirappi, rapsiöljy, glukoosisiirappi, kosteudensäilyttäjä glyseroli (E422), emulgointiaineet rasvahappojen mono- ja diglyseridit (E471-SG), polysorbaatti 60 (E435-MB) ja rasvahappojen sakkaroosiesterit (E473-MB), väri titaanidioksidi (E171), suola, säilöntäaine kaliumsorbaatti (E202), aromi, happamuudensäätöaine sitruunahappo (E330), värit E129
Gluteeniton kakkupohja:
(kananmuna, sokeri, riisijauho, perunajauho, tapiokatärkkelys, leivinjauhe)
munaton kakkupohja:
vesi, rypsiöljy, sokeri, vehnäjauho, tapiokatärkkelys, vehnägluteeni, dekstroosi, rapsiöljy, suola ,nostatusaine E450, emulgointiaine (kasvirasva) E471, nostatusaine E500, stabilointiaine E404 luontainen aromi, stabilointiaine E450, E339 Väriaine (karoteeni) E160,a jauhonparanne E300