Mansikka ruusukekakku 15hlö
Etusivu > JUHLAT JA VALMISTUJAISET
Kakku on laktoositon. Täytteenä on mansikkamousse ja päällä kreemimassaa. koristelu mansikoilla.
Kakkuun voidaan laittaa ylioppilas- tai rippikoriste haluttaessa.
Kakku on laktoositon.
Saatavana myös munattomana tai gluteenittomana.
Munatonta ja gluteenitonta vaihtoehtoa ei voi yhdistää samaan kakkuun.
Leipomossa käsitellään vehnää, kananmunaa, maitotuotteita, mantelia ja pähkinää.
Valmistusaineet:
kakkupohja (kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe), kerma, mansikkapyre, hyydykejauhe (glukoosi, sokeri, liivate, suola, luontainen vanilja-aromi, luontaiset aromit ), voikreemi (voi, sokeri, vesi), valkoinen fondantti (sokeri, palmuöljy (SG), vesi, kuivattu glukoosisiirappi, rapsiöljy, glukoosisiirappi, kosteudensäilyttäjä glyseroli (E422), emulgointiaineet rasvahappojen mono- ja diglyseridit (E471-SG), polysorbaatti 60 (E435-MB) ja rasvahappojen sakkaroosiesterit (E473-MB), väri titaanidioksidi (E171), suola, säilöntäaine kaliumsorbaatti (E202), aromi, happamuudensäätöaine sitruunahappo (E330), mansikat
Gluteeniton kakkupohja:
(kananmuna, sokeri, riisijauho, perunajauho, tapiokatärkkelys, leivinjauhe)
munaton kakkupohja:
vesi, rypsiöljy, sokeri, vehnäjauho, tapiokatärkkelys, vehnägluteeni, dekstroosi, rapsiöljy, suola ,nostatusaine E450, emulgointiaine (kasvirasva) E471, nostatusaine E500, stabilointiaine E404 luontainen aromi, stabilointiaine E450, E339 Väriaine (karoteeni) E160,a jauhonparanne E300