Mansikka ruusukekakku 15hlö

Etusivu > JUHLAT JA VALMISTUJAISET

Mansikka ruusukekakku 15hlö
Mansikka ruusukekakku 15hlö
Mansikka ruusukekakku 15hlö
perinteisellä pohjalla
gluteenittomalla pohjalla
+2,00 €
munattomalla pohjalla
+2,00 €
ylioppilas lakilla.
+6,00 €
rippiristi hopeinen
+5,00 €
64,00 €
kpl

 Kakku on laktoositon. Täytteenä on  mansikkamousse ja päällä kreemimassaa. koristelu mansikoilla.

Kakkuun voidaan laittaa ylioppilas- tai rippikoriste haluttaessa.

 

Kakku on laktoositon.

Saatavana myös munattomana tai gluteenittomana.

Munatonta ja gluteenitonta vaihtoehtoa ei voi yhdistää samaan kakkuun.

Leipomossa käsitellään vehnää, kananmunaa, maitotuotteita, mantelia ja pähkinää.

Valmistusaineet:
kakkupohja (kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe), kerma, mansikkapyre, hyydykejauhe (glukoosi, sokeri, liivate, suola, luontainen vanilja-aromi, luontaiset aromit ), voikreemi (voi, sokeri, vesi), valkoinen fondantti (sokeri, palmuöljy (SG), vesi, kuivattu glukoosisiirappi, rapsiöljy, glukoosisiirappi, kosteudensäilyttäjä glyseroli (E422), emulgointiaineet rasvahappojen mono- ja diglyseridit (E471-SG), polysorbaatti 60 (E435-MB) ja rasvahappojen sakkaroosiesterit (E473-MB), väri titaanidioksidi (E171), suola, säilöntäaine kaliumsorbaatti (E202), aromi, happamuudensäätöaine sitruunahappo (E330), mansikat

Gluteeniton kakkupohja:
(kananmuna, sokeri, riisijauho, perunajauho, tapiokatärkkelys, leivinjauhe)

munaton kakkupohja:
vesi, rypsiöljy, sokeri, vehnäjauho, tapiokatärkkelys, vehnägluteeni, dekstroosi, rapsiöljy, suola ,nostatusaine E450, emulgointiaine (kasvirasva) E471, nostatusaine E500, stabilointiaine E404 luontainen aromi, stabilointiaine E450, E339 Väriaine (karoteeni) E160,a jauhonparanne E300

tech
tech
Prassen Konditoria Oy
Johanna Uusitalo
Teerentarhantie 8 b
FI-26510, Rauma
FINLAND
puh. (02) 5332 442
tuotteet@prassen.fi
Y-tunnus: 1969407-3
Paytrail