Musta-valkoinen ruusukekakku 12hlö
Etusivu > Valmistujais- ja juhlakakut
Kakku on vähälaktoosinen. Täytteenä on mustikka-, mansikka-, tai vadelmamousse ja päällä kreemimassaa. koristelu lakutäytteisillä macaronsseilla.
Kakkuun voidaan laittaa ylioppilas- tai rippikoriste haluttaessa.
Kakku on vähälaktoosinen.
Saatavana myös gluteenittomana.
Leipomossa käsitellään vehnää, kananmunaa, maitotuotteita, mantelia ja pähkinää.
Valmistusaineet:
kakkupohja (kananmuna, sokeri, vehnäjauho, perunajauho, leivinjauhe), kerma, mustikkapyre, mustikkapyre tai mangopyre, hyydykejauhe (glukoosi, sokeri, liivate, suola, luontainen vanilja-aromi, luontaiset aromit ), voikreemi (voi, sokeri, vesi), valkoinen fondantti (sokeri, palmuöljy (SG), vesi, kuivattu glukoosisiirappi, rapsiöljy, glukoosisiirappi, kosteudensäilyttäjä glyseroli (E422), emulgointiaineet rasvahappojen mono- ja diglyseridit (E471-SG), polysorbaatti 60 (E435-MB) ja rasvahappojen sakkaroosiesterit (E473-MB), väri titaanidioksidi (E171), suola, säilöntäaine kaliumsorbaatti (E202), aromi, happamuudensäätöaine sitruunahappo (E330), macaronssit (vesi, sokeri, manteli, kananmunan valkuainen), lakutäyte (Sokeri, sokeroitu maitotiiviste, tärkkelyssiirappi, kovetettu kasvirasva (kookos), luontainen lakritsiuute, aromi E510 (ammoniumkloridi), aromit, elintarvikeväri E153, säilöntäaine E200)
Gluteeniton kakkupohja:
(kananmuna, sokeri, riisijauho, perunajauho, tapiokatärkkelys, leivinjauhe)